Burgers bedrijfsfietsen
Dé fiets voor uw bedrijf en in eigen stijl!

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfsfietsen? Dan bent u bij Mobiele fietsenmaker Tom aan het juiste adres.
Naast onderhoud, reparatie en E-bike service ben ik ook dealer van het merk Burgers Rijwielen.

Burgers fietsen is een bekend Nederlands kwaliteitsmerk voor zakelijke fietsen.
De Burgers bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets voor uw bedrijf welke voorzien wordt is een handig opvallend framexnummer voor uw eigen registratie. De solide bedrijfsfiets die in eigen kleur samengesteld kan worden heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor hij voor een brede doelgroep inzetbaar is. De Bedrijfsfietsen zijn te verkrijgen in zowel 28 inch als 26 inch. Zo kan de 26 inch ingezet worden voor kleinere personeelsleden waarbij de 28 inch een solide maat is voor de middelgrote tot grotere personeelsleden. De bedrijfsfiets is ook beschikbaar in een elektrisch model voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor.

Kwaliteit
Het sterke stalen frame zorgen samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. De fiets is afgemonteerd met Shimano nexus onderdelen en is te verkrijgen met 3 versnellingen of 7 versnellingen. Naast de duurzame Nexus versnellingen en terugtrap rem systeem is de fiets onderhoudsarm en zeer degelijk in gebruik.

Kleuren
De bedrijfsfietsen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, mat zwart, geel, oranje, rood, blauw, wit en groen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende kleur beschikbaar.

Waarom een Burgers bedrijfsfiets?
Het inzetten van een bedrijfsfiets is een duurzame en verantwoordelijke investering die ook nog bijdraagt aan het uitstralen van uw merkbekendheid door de bedrijfsfietsen te voorzien van uw eigen huisstijl kleuren.
De Burgers bedrijfsfietsen van zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Bij Burgers profiteert u van kwaliteit voor een scherpe prijs met uitstekende service en garantie voor uw bedrijfsfietsen.

De elektrische bedrijfsfiets van Burgers
De Elektrische Bedrijfsfiets is de nieuwe trend onder de bedrijfsfietsen. De Burgers Explorer Ebike bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien is van een krachtige Shimano middenmotor, het top segment onder de elektrische fiets motoren. De elektrische fiets wordt voorzien van een handig opvallend framenummer voor uw eigen registratie. De solide ebike voor uw bedrijf heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor hij voor een brede doelgroep inzetbaar is. De Burgers Explorer voor uw bedrijf is te verkrijgen in 28 inch.

 

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf of instelling kan betekenen?
Wilt u advies of meer weten over onderhoudswerkzaamheden?
U kunt mij telefonisch bereiken of whatsappen op telefoonnummer 0657700827 of vult u het 
contactformulier in voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@mobielefietsenmakertom.nl

Graag tot ziens!

Uw Mobiele Fietsenmaker,
Tom Roering

Onderhoud - Reparatie - Op locatie

 

© 2015 - 2024 mobielefietsenmakertom.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel