Fietsonderhoud bij bedrijven en instellingen

Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfsfietsen te laten onderhouden. Op locatie!
Steeds meer bedrijven, zorginstellingen of woningstichtingen beschikken over bedrijfsfietsen. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u of uw medewerkers voor vervelende verrassingen komen te staan. Mobiele Fietsenmaker Tom beschikt over een bedrijfswagen welke is ingericht als een professionele mobiele werkplaats. Voorzien van alle noodzakelijke gereedschap, de meest courante onderdelen op voorraad en voorzien van een 3 dimensionale fiets ophang inrichting.

Kostenbesparend en zeker niet duurder
Nee u hoeft de fietsen niet te brengen. Ik kom naar uw bedrijf of instelling om het preventieve of noodzakelijke onderhoud uit te voeren. Dit alles zorgt ervoor dat ik efficiënt en deskundig kan werken, maar belangrijker nog dat u tijd en kosten bespaart!
Of het nu gaat om een reparatie of een onderhoudsbeurt, uw fiets is nooit lang buiten bedrijf.

Welke klanten bedienen we al zakelijk?
- Zorginstellingen met bedrijfsfietsen, aangepaste fietsen en e-bikes
- Woningstichtingen
- Bedrijven met terreinfietsen
- Ziekenhuizen

Voorkom grote(re) problemen en zorg dat u regelmatig onderhoud laat plegen. Geef uw spullen de aandacht die ze nodig hebben. Wilt u advies of meer weten over onderhoudswerkzaamheden? U kunt mij telefonisch bereiken of whatsappen op telefoonnummer 0657700827 of vult u het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@mobielefietsenmakertom.nl

Graag tot ziens!

Uw Mobiele Fietsenmaker,
Tom Roering

Onderhoud - Reparatie - Op locatie

© 2015 - 2021 mobielefietsenmakertom.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel