Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website!

Ik wil mij graag aan u voorstellen;

Mijn naam is Tom Roering en als jonge ondernemer ben ik in 2015 "Mobiele Fietsenmaker Tom" begonnen.
Van kinds af aan ben ik al bezig met (fiets)techniek en heb ik als hobby mountainbike.
Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met mountainbike bij de plaatselijke wielerclub en ben ik al vrij snel zelf gaan sleutelen aan mijn eigen fiets.Op mijn 14de ben ik gestart in een fietsenwinkel als zaterdaghulp en heb ik ruim 4 jaar later de opleiding tot Fietstechnicus met diploma's succevol afgerond.
Naast het halen van mijn diploma's fietstechnicus heb ik ook meerdere certificaten behaald voor o.a. Elektrische fietsen, revisie speciale versnellingsnaven, voorvork revisie, hydraulische remsystemen en onderhoud voor aangepaste fietsen.
Na 5 jaar bij een fietsenwinkel gewerkt te hebben, ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en is het idee opgekomen om te beginnen als mobiele fietsenmaker.

 

Wat is nu Mobiele Fietsenmaker Tom?

Zoals de naam al doet vermoeden, ben ik een fietsenmaker op vier wielen. Mijn bedrijfswagen is een compleet ingerichte mobiele werkplaats met een professionele fiets ophang inrichting, voor al uw onderhoud én reparatie op locatie!
Of het nu gaat om een kleine of grote reparatie, of een volledige onderhoudsbeurt voor uw fiets,  geen enkel probleem. Ik kom graag bij u voor de deur om vakkundig het werk uit te voeren. Bent u niet thuis maar op het werk? Dan rij ik ook daar graag naar u toe. Met mijn compleet ingerichte bus kom ik langs om uw fiets weer volledig rijklaar te maken.

Wilt u graag een afspraak maken?
Het maken van een afspraak kan gemakkelijk online, per mail of gewoon bellen. Wilt u liever via Whatsapp contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook. Ik hoop spoedig u te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,


Uw Mobiele Fietsenmaker,
Tom Roering

© 2015 - 2024 mobielefietsenmakertom.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel