Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website!

Ik wil mij graag aan u voorstellen;

Mijn naam is Tom Roering en als jonge ondernemer ben ik "Mobiele Fietsenmaker Tom" begonnen.
Van kinds af aan ben ik al bezig met techniek: sleutelen aan fietsen, dingen van hout maken of samen met mijn vader aan de auto sleutelen. Op mijn 15de ben ik gestart in een fietsenwinkel als zaterdaghulp en heb ik ruim 4 jaar later de opleiding tot Fietstechnicus met diploma's succevol afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, en is het idee opgekomen om te beginnen als mobiele fietsenmaker.

 

Wat is nu Mobiele Fietsenmaker Tom?

Zoals de naam al doet vermoeden, ben ik een fietsenmaker op vier wielen. Mijn bedrijfswagen is een compleet ingerichte mobiele werkplaats met een professionele fiets ophang inrichting, voor al uw onderhoud én reparatie op locatie!
Of het nu gaat om een kleine of grote reparatie, of een volledige onderhoudsbeurt voor uw fiets,  geen enkel probleem. Ik kom graag bij u voor de deur om vakkundig het werk uit te voeren. Bent u niet thuis maar op het werk? Dan rij ik ook daar graag naar u toe. Met mijn compleet ingerichte bus kom ik langs om uw fiets weer volledig rijklaar te maken. Ook voor accessoires kunt u bij "Mobiele Fietsenmaker Tom" terecht.

Wilt u graag een afspraak maken?
Het maken van een afspraak kan gemakkelijk online, per mail of gewoon bellen. Wilt u liever via Whatsapp? Dat kan natuurlijk ook. Ik hoop spoedig u te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,


Uw Mobiele Fietsenmaker, Tom Roering

© 2015 - 2022 mobielefietsenmakertom.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel